Jump to content

[volksvagen polo 05/2009 1198cc CGP 51Kw Benzina] vibrazione con prima e seconda marcia


larampa
Go to solution Solved by larampa,

Recommended Posts

buonasera a tutti, ho qui questa polo con problemi di vibrazioni con prima e seconda marcia. Al minimo tutto ok, ma appena l'auto parta inizia a tremare tutta, innesto la seconda e uguale, appena metto la terza il problema sparisce.

Auto vista una volta 6 mesi fa per catena di distribuzione. Cosa può esser secondo voi??? Grazie

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • larampa

    6

  • il re dei irni

    4

  • piter

    1

  • Stef.64

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 11 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    18,009
    Total Members
    213
    Most Online
    Ferraro Calogero
    Newest Member
    Ferraro Calogero
    Joined
  • Forum Statistics

    36.2k
    Total Topics
    419.8k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • peppino mibtel
    • Tommo
    • Stefano1970
    • f.llicap
    • dionisio
    • PuntoAuto2000
    • Ronny46
    • giasan
    • Pese
    • overboost
    • Donatello
    • TAURO GIUSEPPE
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.