Jump to content

[ML 270 120kw '01 612963] P0100 non tira


Phoenix
Go to solution Solved by Phoenix,

Recommended Posts

  • Administrator
  • Solution

Il mezzo in questione non spinge in memoria presenti attuali P0100 e P1403

domani proseguo nei controlli ma il tutto mi farebbe pensare al debimetro

l'auto ha 140 mila km

credevo staccandolo potesse prendere qualche cavallo, ma niente tira sempre uguale e cioè niente. Dovrebbe riportarmela domani stasera gli serviva

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Phoenix

    8

  • boschservice

    3

  • pompista

    3

  • gianmario

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 18 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    18,046
    Total Members
    213
    Most Online
    Mike88
    Newest Member
    Mike88
    Joined
  • Forum Statistics

    36.3k
    Total Topics
    420.7k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • torre
    • liistro
    • stive
    • Maggiolino84
    • tra2992
    • angeloturbo
    • autobas
    • autofornitureorvieto
    • sbizzera.c
    • andy69
    • Autronicar
    • gasperini
    • carminati
    • domenico68
    • gusto
    • Francesco87
    • leleservice
    • alonso
    • AndreaC.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.