Jump to content

[audi A 4 AVANT 05/2009 3.0cc CCWA 176Kw Diesel] ERRORE p0087


schemacar

Recommended Posts

auto arrivata in officina non funzionante trovato limaia nella pompa alta pressione . sostituito e pulito impianto completo di alimentazione pompa premandata pompa bassa pressione filtro gasolio pompa alta pressione e iniettori nuovi con regolatore pressione flauto e sensore pressione usando la macchina normalmente non ha problemi quando premo l'acceleratore in kick down compare  la spia delle candelette la macchina va in protezione e si presenta codice errore P0087

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • schemacar

    2

  • cdr

    1

  • fango

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 3

Sei un Meccatronico?

per accedere a tutta la Community!

  • Member Statistics

    18,114
    Total Members
    225
    Most Online
    1rocco
    Newest Member
    1rocco
    Joined
  • Forum Statistics

    36.5k
    Total Topics
    422.5k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.