Jump to content

[Suzuki Swift 05/2009 1248cc Z13DTJ 55Kw Diesel] Difficoltà primo avviamento a freddo


Dona64
Go to solution Solved by Dona64,

Recommended Posts

  • Solution

Buongiorno,

ho questo problema, al mattino primo avviamento a freddo non parte poi quando la temperatura sale parte e va bene per tutto il giorno. Candelette OK, nessun codice errore ho sostituito la batteria e sembrava ok.

Ma il cliente dopo una settimana dice che il problema c'è ancora....

qualche idea ?? Grazie.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Dona64

    3

  • cdr

    1

  • badwork

    1

  • Moket

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 6 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    18,009
    Total Members
    213
    Most Online
    Ferraro Calogero
    Newest Member
    Ferraro Calogero
    Joined
  • Forum Statistics

    36.2k
    Total Topics
    419.8k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • MondoMotors
    • Rino
    • autronix
    • Enrico Santacaterina
    • Lucar
    • Ferraro Calogero
    • peppino mibtel
    • cdr
    • Phoenix
    • Tommo
    • Stefano1970
    • f.llicap
    • dionisio
    • PuntoAuto2000
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.