Jump to content

[opel zafira a 12/2002 1995cc y20dtl 74Kw Diesel] non parte errore p1634


stive

Recommended Posts

salve, stamattina sono andato a vedere questa zafira che non parte.E' stata parcheggiata solo per un ora,e non è piu' voluta partire.Con la diagnosi (texa) mi esce p1634 pompa iniezione.Mentre faccio avviamento si vedono i giri motore e i giri pompa.

Qualcuno ha esperienze in merito?

Grazie.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • boschservice

    4

  • stive

    3

  • leo_sg91

    3

  • dallacorte

    2

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 23

Sei un Meccatronico?

per accedere a tutta la Community!

  • Member Statistics

    18,001
    Total Members
    213
    Most Online
    J-garage
    Newest Member
    J-garage
    Joined
  • Forum Statistics

    36.2k
    Total Topics
    419.6k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • enzo59
    • torre
    • GEPPO
    • 2gmeccanica
    • trocola
    • pasquale
    • Lkt56
    • RiccardoRG
    • eleuteri
    • giepirevisioni
    • Boss
    • CARRAPE87
    • EDCAutotechniksrl
    • lancia
    • Reno Car
    • jon
    • salvatore.spitale-ss79
    • morrone
    • Matteo Galvagni
    • correntealta
    • Simone C.
    • vimar
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.