Jump to content

[renault megane scenic 05/2007 1870cc f9q e8 96Kw Diesel] non và in avviamento, ventola raffreddamento accesa


scican
Go to solution Solved by scican,

Recommended Posts

  • Solution

salve a tutti, ho problema con quest'auto , premendo il bottone il motorino di avviamento non gira, e si accende subito la ventola di raffreddamento !

l'auto non entra neppure in diagnosi

qualcuno è capitata mai una cosa simile ?

premetto che ho già controllato tutti fusibili, accanto alla batteria ed all'interno dell'auto

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • scican

    7

  • Autoriparazioni Andrea

    5

  • auto.test

    2

  • marc1

    2

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 17 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    17,926
    Total Members
    213
    Most Online
    Stranatta
    Newest Member
    Stranatta
    Joined
  • Forum Statistics

    36k
    Total Topics
    418k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • Amabile salvatore
    • CarloB
    • Massimo Spadoni
    • PIERFRANCO
    • cdr
    • sergiot
    • vincenzo.
    • riotti
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.