Jump to content

[nissan almera 05/2000 1.5cc k9k Kw Diesel] non parte al primo colpo (risolto)


delta
Go to solution Solved by delta,

Recommended Posts

  • Solution

spesso non parte al primo colpo di messa in moto

si deve mollare la messa in moto senza spegnere il quadro e subito riprendere con l'avviamento

solo in queso modo parte

cod errore P0340

sostituito il sensore albero a camme

 

delta

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • autobas

    1

  • delta

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 1 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    17,831
    Total Members
    213
    Most Online
    fabiogreggio
    Newest Member
    fabiogreggio
    Joined
  • Forum Statistics

    35.9k
    Total Topics
    415.7k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • c.d.mark
    • mastrocar
    • TAURO GIUSEPPE
    • Phoenix
    • Tommo
    • Stardust
    • lepocar
    • antonacci
    • fabiogreggio
    • JIMMY
    • peppino mibtel
    • CMS
    • boschservice
    • MarcoB
    • gio2020
    • ciorben
    • meccatronicaf.llicristofar
    • Larry
    • nicocar2015
    • enzo59
    • Lanfranco Silenzi
    • mirko77
    • MarcoDivan
    • Chirio Agostino
    • badwork
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.