Jump to content

[scenic 04/2002 1870cc f9q k7 75Kw Diesel] errore sensore flusso aria


atax
Go to solution Solved by atax,

Recommended Posts

  • Solution

questa vettura non rende e ha in ecu questo errore

con chiave inserita ma non in moto resetto l'errore ma questo subito dopo ricompare

sost debimetro

controllato cablaggio da debimetro a ecu ma nulla

l'errore lo riprende subito appena giro la chiave

il debimetro è siemems a 6 pin

qualcuno ha info o casi analoghi

grazie

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • atax

    6

  • cdr

    3

  • thetotem

    2

  • Sauro

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 14 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    17,834
    Total Members
    213
    Most Online
    meccatronicar
    Newest Member
    meccatronicar
    Joined
  • Forum Statistics

    35.9k
    Total Topics
    415.9k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • Tommo
    • peppino mibtel
    • Mattia Biacchi
    • El mecanic
    • Amabile salvatore
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.