Jump to content

[smart four two 01/2000 600cc 13 40Kw Benzina] triangolo giallo acceso e macchina bloccata non accel


Guest fraza3
Go to solution Solved by Guest fraza3,

Recommended Posts

Guest fraza3

ciao a tutti ho una smart 600 del 2000 ,mi si accende la spia gialla con il triangolo e la macchina si blocca e non accellera piu.in centralina ho trovato i seguenti errori:corrente motorino cambio,disinserimento di sicurezza cambio,attuatore valvola a farfalla. vi e gia capitato un caso del  genere grazie

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • IMPULSORE

    3

  • kingbo

    3

  • autosprint

    1

  • tronconeroberto

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 18 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    17,926
    Total Members
    213
    Most Online
    Stranatta
    Newest Member
    Stranatta
    Joined
  • Forum Statistics

    36k
    Total Topics
    418k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • ciorben
    • autofficinamotors
    • Amabile salvatore
    • CarloB
    • Massimo Spadoni
    • PIERFRANCO
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.