Jump to content

[corsa 08/2001 973cc z10xe 43Kw Benzina] ogni tanto non sta in moto


dragxel
Go to solution Solved by dragxel,

Recommended Posts

  • Solution

Salve a tutti,ho in officina questa vettura che quando fa il difetto,si accende la spia motore e si spegne,rimetti in moto dai gas per tenerla accellerata ma lei va in moto e si rispegne,se invece la spia motore non si accende la macchina e' perfetta,in diagnosi da p1616(errata identificazione del veicolo)....

Sinceramente non so da che parte farmi che vuol dire che non sa piu che macchina e'? :2funny:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • dragxel

    7

  • sevio

    2

  • Sauro

    1

  • cdr

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 16 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    17,951
    Total Members
    213
    Most Online
    Paolo Brentauto
    Newest Member
    Paolo Brentauto
    Joined
  • Forum Statistics

    36.1k
    Total Topics
    418.5k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • OffDeMa
    • donato
    • Enripon
    • elettrauto1
    • coxo
    • perettoroberto
    • Gibò
    • luca vigoni
    • fabbro
    • ragazzo75
    • Briccolone
    • sofimarche95
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.