Jump to content

[skoda fabia 05/2003 1200cc bme 47Kw Benzina] a volte non parte


maxauto
Go to solution Solved by maxauto,

Recommended Posts

  • Solution

salve a tutti ho questo problema la macchina ha volte non parte in diagnosi mi da rele' controllo motore e sensore temperatura ho smontato il rele n.429 sotto al vano dei fusibili lo ho aperto e tutto a occhio e' ok dopo rimontato il rele' la macchina per 3 giorni e' andata bene ora di nuovo non parte secondo voi che puo essere.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • maxauto

    3

  • ENGYMET

    2

  • boschservice

    1

  • tronconeroberto

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 10 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    17,951
    Total Members
    213
    Most Online
    Paolo Brentauto
    Newest Member
    Paolo Brentauto
    Joined
  • Forum Statistics

    36.1k
    Total Topics
    418.5k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • groppig
    • GIAMPY67
    • mameli
    • Docfaustus
    • Autronicar
    • Dona64
    • OLD GARAGE SRLS
    • GIUSEPPE TRISCIANI
    • zinenca
    • bellezza
    • claudio2000
    • vona
    • andy69
    • stratos037
    • schiaratura
    • albycorsa
    • chiarinir
    • York84
    • Phoenix
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.