Jump to content

[Kia Sportage 01/2006 2000cc D4EA 83Kw Diesel] Non va in moto


Sauro
Go to solution Solved by Sauro,

Recommended Posts

  • Solution

Nessun errore in diagnosi.

In avviamento pressione rail ok

ho giri motore: 45 rpm.

Volevo controllare con oscilloscopio il sensore giri ma non lo trovo.

 

P.S: Auto con cambio automatico.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Sauro

    3

  • pasqualino

    1

  • tronconeroberto

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 4 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    18,046
    Total Members
    213
    Most Online
    Mike88
    Newest Member
    Mike88
    Joined
  • Forum Statistics

    36.3k
    Total Topics
    420.7k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • iaconinoto
    • canemia
    • ciorben
    • giana
    • autronix
    • Phoenix
    • Matteo90
    • boschservice
    • Stefan
    • ManU14276
    • il re dei irni
    • lancia
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.