Jump to content

[CITROEN C3 01/2004 1400cc 8HY 66Kw Diesel] Non va in moto


paolo2210
Go to solution Solved by paolo2210,

Recommended Posts

  • Solution

Gira il motore ma non va in moto . In diagnosi (tester-tech marelli )  mi dava : errore contatto freno , egr , giri motore , pedale acceleratore / freno , sensore temperatura acqua ( errori memorizzati ma non attuali ) .

Ho cambiato sensore giri e sensore fase ma la macchina non va in moto lo stesso .

Il cliente mi diceva anche che spesso in movimento  la macchina ha dei vuoti  ( e si accende la spia diagnosi motore ) .

Grazie a tutti .

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • thetotem

    5

  • paolo2210

    4

  • cdr

    3

  • stefanoatm

    2

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 20 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    18,059
    Total Members
    213
    Most Online
    MotroCont
    Newest Member
    MotroCont
    Joined
  • Forum Statistics

    36.3k
    Total Topics
    421.2k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • marecch
    • Davide8
    • Phoenix
    • ragazzo75
    • Adelchi
    • andy69
    • antonio pica
    • GD.MOTORSPORT
    • albycorsa
    • realip
    • maxsaab
    • Gorandre
    • Officina Chillico Vincenzo
    • pierdavide
    • Bumby
    • OFFZAMPIERON
    • samurai
    • frabbosch
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.