Jump to content

[Polo 09/2002 1198cc AZQ 47Kw Benzina] errore sensore temp. acqua


elena
Go to solution Solved by elena,

Recommended Posts

  • Solution

Ciao a tutti, questa polo  ha la spia mil accesa,diagnosi fatta sia con strumento marelli che con reflex, errore P0118 sensore temp. acqua,io lo cambio , ma 15 giorni fà ho fatto un'altra polo , stesso motore, stesso errore e ho risolto sostituendo il componente, la mia domanda è:voi ne sostituite molti?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 22
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • marcocb

    5

  • elena

    4

  • cdr

    3

  • gianmario

    2

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 22 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    18,059
    Total Members
    213
    Most Online
    MotroCont
    Newest Member
    MotroCont
    Joined
  • Forum Statistics

    36.3k
    Total Topics
    421.2k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • pav-04
    • boschservice
    • Delta30
    • fabbro
    • incardona
    • valterdecostanzi
    • canemia
    • endriuu30
    • alfangelo
    • autofficinaporciatti
    • peppino mibtel
    • TORMENTO
    • davide2000
    • mgcar
    • albycorsa
    • Kristow
    • AUTOFFICINASEITA
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.