Jump to content

[Hyundai Atos mot.G4HD 1086 anno 2005] errore P0031-P0030


pinom
Go to solution Solved by pinom,

Recommended Posts

  • Solution

Oggi questa atos aveva la spia motore accesa e con x431 ho rilevato errore p0030 e p0031, su parametri ho visto il funzionamento della sonda anche se un po lento, a macchina in moto se cancello l'errore  non si ripresenta fin quando non ripeto l'accensione.L'alimentazione del riscaldatore sonda sembra regolare,ho provato una sonda nuova ma l'errore persiste.Vorrei controllare il circuito elettrico ma non ho lo schema. Mi potete aiutare? grazie pinom. 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • pinom

    5

  • thetotem

    2

  • El mecanic

    2

  • boschservice

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 9 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    18,049
    Total Members
    213
    Most Online
    Mico
    Newest Member
    Mico
    Joined
  • Forum Statistics

    36.3k
    Total Topics
    421k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.