Jump to content

[ALFA147 1.9mjet 937a500]avaria impianto code asr


chi980
Go to solution Solved by chi980,

Recommended Posts

buongiorno a tutti ,quest'auto ogni tanto non parte ,quando cio' accade lampeggiano nel display del quadro le seguenti note: avaria impianto code e avaria impianto asr.

in diagnosi in ecu motore zero errori,in abs/on asr c1521 comunicazione can con ecu motore difettoso , su body b1023 morsetto w .

il difetto naturalmente non è presente penso si possa trattare di un problema di alimentazione .a qualcuno e' capitato qualcosa di simile?

grazie per l'aiuto

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • chi980

    9

  • boschservice

    4

  • piter

    2

  • thetotem

    2

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 21 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    18,059
    Total Members
    213
    Most Online
    MotroCont
    Newest Member
    MotroCont
    Joined
  • Forum Statistics

    36.3k
    Total Topics
    421.2k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • peppino mibtel
    • giordano officina
    • Phoenix
    • autronix
    • JIMMY
    • pav-04
    • incardona
    • MASTRO78
    • doscar
    • Gilles
    • stefofo
    • dierre
    • Autoriparazioni corsino
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.