Jump to content

[Opel zafira 2.0dti '00 Y20DTL ] Non parte a freddo


piter
Go to solution Solved by piter,

Recommended Posts

  • Solution

Questa vettura al mattino va in moto per un paio di secondi e si spegne dpo vari tentativi di avviamento con aiuto di booster si avvia con molta fifficolta ' il classico di aspirazione aria ho gia sost i tubi rcupero i soliti fatta prova tenuta recuperi a caldo e a freddo con pompa vuoto sui recuperi iniettori sia uno a uno che tutti insieme ma la dep da -0.6 non si muove

Altri punti di aspirazione aria ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • piter

    11

  • Sauro

    6

  • IMPULSORE

    4

  • marcocb

    3

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 40 e l'autore l'ha contrassegnata: DIFETTO RISOLTO!

Sei un Meccatronico?

e LEGGI SUBITO la SOLUZIONE

  • Member Statistics

    18,053
    Total Members
    213
    Most Online
    cacciavite
    Newest Member
    cacciavite
    Joined
  • Forum Statistics

    36.3k
    Total Topics
    421k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • ramauto
    • eleuteri
    • officinalazzariluciano
    • covellog
    • piter
    • albycorsa
    • corsizannini
    • fabiocra
    • enzo car
    • pierdavide
    • Simone80
    • gianni 56
    • officinadonofrio
    • peppino mibtel
    • AUTOFFICINASEITA
    • Maggiolino84
    • El mecanic
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.