Jump to content

[LAND ROVER RANGE EVOQUE 04/2016 1999cc 204DTD 110Kw Diesel] Spia motore accesa, P25AB-00


robertove

Recommended Posts

Buonasera, oggi è arrivata questa Evoque con errore come in titolo, spengo la spia ma resta presente in ecu passando da permanente a intermittente. Mandata fuori la macchina non so se si è riaccesa. La descrizione in diagnosi (Topdon) è:

Comando solenoide getti d'olio per il raffreddamentodel pistone - Circuito alto

La macchina va regolare, ma il guasto è pericoloso ovviamente. Ho visto un codice simile capitato a @fabbro , non so se ordinare subito questa elettrovalvola. 

Grazie buona serata

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • robertove

    1

  • fabbro

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 1

Sei un Meccatronico?

per accedere a tutta la Community!

  • Member Statistics

    18,114
    Total Members
    225
    Most Online
    1rocco
    Newest Member
    1rocco
    Joined
  • Forum Statistics

    36.5k
    Total Topics
    422.6k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.