Jump to content

[audi q7 06/2006 3000cc bug 171Kw Diesel] problema sistema mmi stereo


lucignolo07

Recommended Posts

salve a tutti

su questa macchina ho il problema che il sistema audio Audi mmi si accende ma non si sente,compare solo la schermata "audi mmi" e niente,a volte nemmeno si accende.

ho provato a fare diagnosi con due tester diversi me nel sistema non mi fa entrare per vedere eventuali errori

come posso fare?Il monitor funge da centralina?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • lucignolo07

    9

  • enzo car

    8

  • plays

    2

  • angeloturbo

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 20

Sei un Meccatronico?

per accedere a tutta la Community!

  • Member Statistics

    17,839
    Total Members
    213
    Most Online
    Essomanin
    Newest Member
    Essomanin
    Joined
  • Forum Statistics

    35.9k
    Total Topics
    416k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • DiegoM
    • vincenzo.
    • fabiogreggio
    • Gorandre
    • Phoenix
    • LeleKondor93
    • albycorsa
    • lancia
    • il re dei irni
    • angeloturbo
    • pasquale
    • giordano officina
    • leo_sg91
    • commodore
    • Essomanin
    • nando86
    • tino58
    • Zandino
    • bombardelli
    • autronix
    • bcolas
    • m2scarservice
    • peppino mibtel
    • boschservice
    • ManU14276
    • Luigi8110
    • funiciellogiovanni
    • Angelo77
    • atoslva
    • OffDeMa
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.