Jump to content

[LANCIA MUSA 04/2011 1300cc MULTIJET 66Kw Diesel] Cambio robotizzato in avaria P2905 (non inserisce retromarcia)


picca86

Recommended Posts

ciao a tutti,

ho questa musa in officina con selespeed robotizzato che non innesta la retromarcia!

olio impianto idraulico ok, se faccio le autatarature mi da errori sull'innesto della 2a mentre a me non entra la retro. può essere un problema di frizione? le elettrovalvole lavorano ma la marcia non entra

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • picca86

    2

  • gasluc01

    1

  • lancia

    1

  • dpauto

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 7

Sei un Meccatronico?

per accedere a tutta la Community!

  • Member Statistics

    17,941
    Total Members
    213
    Most Online
    carc
    Newest Member
    carc
    Joined
  • Forum Statistics

    36.1k
    Total Topics
    418.2k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • autofficinamotors
    • Autronicar
    • ManU14276
    • Maestri
    • cumero.lorenzo
    • sbizzera.c
    • andy69
    • andreani.angelolibero.it
    • apollokid
    • Bumby
    • peppino mibtel
    • canemia
    • ilricambista
    • mauro0046
    • beneduce
    • piros
    • FrancescoP
    • Tommo
    • auto sicura srl
    • claudio1971
    • MAURI68
    • Stef.64
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.