Jump to content

[POLO 08/2001 999cc AUC 37Kw Benzina] P1444 e P1570


dagi66

Recommended Posts

salve a questa car circa 8 mesi fa e 10000 km x lo stesso motivo ho cambiato la valvola egr  ora mi ritrovo nella stessa situazione,come posso risolvere questo problema?

polo.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • dagi66

    9

  • Phoenix

    3

  • cdr

    2

  • marcocb

    2

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 18

Sei un Meccatronico?

per accedere a tutta la Community!

  • Member Statistics

    18,049
    Total Members
    213
    Most Online
    saggio vincenzo
    Newest Member
    saggio vincenzo
    Joined
  • Forum Statistics

    36.3k
    Total Topics
    420.9k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • andy69
    • Phoenix
    • meccanicasnc
    • MarcoB
    • boschservice
    • ALBDIA
    • adryuk
    • lancia
    • dierre
    • Simone80
    • flli Scandolara
    • AUTOLEADERs.n.c.
    • Stef.64
    • Enrico Santacaterina
    • Diego Genestrone
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.