Jump to content

[A.R 159 04/2006 1900cc 939A8000 100Kw Diesel] A volte non va' in moto


piter

Recommended Posts

Molto spesso la vettura non va' in moto

Non spegne spia code ma sblocca il bloccasterzo.

In diagnosi

B1016    sblocco sterzo da body segn non valido

B1001    blocco sblocco sterzo

B1005    immo errore transponder.

 

La vettura è di un collega insistendo si sblocca e va' in moto alcune volte per tutta la giornata no problem.

Ora prova a sost batteria .

Qualcuno ha esperienze?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • piter

    6

  • boschservice

    4

  • badwork

    1

Top Posters In This Topic

Le risposte a questa discussione sono 11

Sei un Meccatronico?

per accedere a tutta la Community!

  • Member Statistics

    18,046
    Total Members
    213
    Most Online
    Mike88
    Newest Member
    Mike88
    Joined
  • Forum Statistics

    36.3k
    Total Topics
    420.7k
    Total Posts

  • Who's Online (See full list)

    • torre
    • liistro
    • stive
    • Maggiolino84
    • tra2992
    • angeloturbo
    • autobas
    • autofornitureorvieto
    • sbizzera.c
    • andy69
    • Autronicar
    • gasperini
    • carminati
    • domenico68
    • gusto
    • Francesco87
    • leleservice
    • alonso
    • AndreaC.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for its operation and useful for the purposes described in the Cookie Policy. If you want to learn more or opt out of all or some cookies, please consult the Cookie Policy . By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.